The title of the project
Przystosowanie lokalu gastronomicznego do zagrożeń wynikających z epidemii COVID 19 w celu zapewnienia bezpieczeństwa klientom i pracownikom.
category
Name of the beneficiary
PROJEKT 27 PIOTR CHRZANOWSKI
Project value
196 210,00 zł
Co-financing from the EU
175 328,50 zł
Voivodeship
pomorskie
County
kartuski
program
Regionalny Program Operacyjny Województwa Pomorskiego na lata 2014-2020
action
2.2. Inwestycje profilowane – wsparcie dotacyjne
fund
Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego
perspective
2014 - 2020
Wprowadzenie najwyższych standardów higieny w procesach realizacji i wydawania posiłków w lokalu gastronomicznym, poprzez wprowadzenie nowoczesnych narzędzi i oprzyrządowania zwiększających poziom bezpieczeństwa higienicznego.
Your project description
To add a photo, description, specify a location or attach other materials about the project, you should fill out the form below. After clicking the “send” button, a message will be sent to you e-mail asking for confirmation. You must accept to submit the form. The EU Dot Map Guidelines and consent to the processing of personal data. materials will be sent to the editor of the site, who will publish it on the website after verification test.