Przejdź do treści Kontakt Regulamin
UE logo
tytuł projektu

NEW GASTRO - poprawa funkcjonalności działalności BRUNO - PUB w okresie zwiększonego zagrożenia w obszarze zdrowia

kategoria
nazwa beneficjenta
BRUNO­-PUB HANDEL-USŁUGI MONIKA BŁOCKA
wartość projektu
224 930,59 zł
dofinansowanie z UE
156 461,20 zł
Województwo
warmińsko-mazurskie
Powiat
bartoszycki
program
Regionalny Program Operacyjny Województwa Warmińsko-Mazurskiego na lata 2014-2020
działanie
1.3. Przedsiębiorczość (Wsparcie przedsiębiorczości)
fundusz
Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego
perspektywa
2014 - 2020

Projekt realizuje działania określone dla poddziałania 1.3.5 RPO W i M 2014 – 2020 pn. Usługi dla MŚP: pozyskanie wsparcia ma na celu ułatwienie działalności gospodarczej w okresie zwiększonego zagrożenia w obszarze zdrowia (w tym: w okresie zagrożenia epidemicznego, epidemii, reżimu sanitarnego) poprzez: – dostosowanie stanowisk pracy do pracy w warunkach epidemii – wyposażenie pracowników w środki ochrony indywidualnej i ochrony zbiorowej, -wykonanie wentylacji mechanicznej dla obiektu – w zakresie zaplecza kuchennego oraz sal gastronomicznych, pod kątem dostosowania warunków sanitarnych do zwiększonych wymogów w zakresie ochrony zdrowia, wprowadzenia oferty cateringowej firmy poprzez poprawę warunków do produkcji żywności (usługi cateringowe). – zakup sprzętu pod kątem zapewnienia ciągłości pracy i działalności poprzez zakup komory chłodniczej, niezbędnego wyposażenia do świadczenia usług cateringowych. Zakres ograniczenia możliwości wytwarzania / swiadcz./oferowania dotychcz. produktów: zamknięcie z dniem 15.03.20 placówek gastro na podst. nakazu rządowego w związku z covid, co skutkowało brakiem możl. świadcz. usług. Firma dotychczas nie realiz. zleceń cateringowych/zewnętrznych – całkowity brak możliwości wytwarzania i oferowania dotychczas. usług. SZCZEGÓŁOWY ZAKRES PROJEKTU 1. Centrala wentylacyjna z odzyskiem ciepła i klimatyzacją:. System będzie obsługiwał 3 pomieszczenia: – kuchnia z zapleczem (pow. ok. 100 mkw.); sala restauracyjna (pow. ok. 100 mkw.); sala bankietowa (pow. ok. 200 mkw.). System wyposażony będzie w zdalne sterowanie. 2. Komora chłodnicza – urządzenie chłodzące na potrzeby cateringu do przechowywania towarów, półproduktów i przygotowywanych posiłków. 3. Sprzęt do cateringu – bemary (4 szt.), pojemniki do przewożenia (termosy okrągłe 3 szt., termosy prostokątne 5 szt.), stoły składane (5 szt.), krzesła (25 szt.). 4. Środki ochrony – przyłbice (10 szt.), rękawiczki (15 opakowań x 100 szt.), dozowniki do płynu (10 szt.).

Twój opis projektu

MiAby dodać zdjęcie, opis lub załączyć inne materiały dotyczące projektu, powinieneś wypełnić poniższy formularz. Po kliknięciu przycisku „wyślij” zostanie przesłana do Ciebie wiadomość e-mail z prośbą o potwierdzenie. Do przesłania formularza niezbędne jest zaakceptowanie Regulaminu Mapy Dotacji UE oraz zgoda na przetwarzanie danych osobowych. Materiały zostaną przesłane do redaktora serwisu, który po sprawdzeniu opublikuje je na stronie.

Dodaj zdjęcia project photos
Dodaj film lub prezentację project films
Opis projektu
Description of the project

Oświadczam, że zapoznałem się z Regulaminem Serwisu internetowego Mapa Dotacji UE i akceptuję jego postanowienia.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych, wpisanych w formularzu kontaktowym, w celu udzielenia odpowiedzi na wiadomość. Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1) (RODO), informuję, że:

1. administratorem danych osobowych przetwarzanych w Ministerstwie Funduszy i Polityki Regionalnej, z siedzibą pod adresem: ul. Wspólna 2/4 00-926 Warszawa, jest Minister Funduszy i Polityki Regionalnej;

2. dane osobowe przetwarzane będą w celu udzielenia odpowiedzi na wiadomość, na podstawie przepisów art. 6 ust. 1 lit. a) RODO;

3. dane osobowe mogą być udostępniane innym organom uprawnionym na podstawie stosownych przepisów do uzyskania danych;

4. w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje prawo: – żądania dostępu do treści swoich danych osobowych, ich sprostowania lub ograniczenia przetwarzania, – wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych, – cofnięcia zgody na przetwarzanie w dowolnym momencie, – wniesienia skargi do organu nadzorczego – Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych;

5. dane osobowe nie podlegają zautomatyzowanemu przetwarzaniu, w celu podejmowania decyzji, w tym profilowaniu;

6. dane kontaktowe do Inspektora ochrony danych w Ministerstwie Funduszy i Polityki Regionalnej: Inspektor Ochrony Danych, Ministerstwo Funduszy i Polityki Regionalnej, adres ul. Wspólna 2/4 00-926 Warszawa, adres e-mail: IOD@miir.gov.pl.