Dostosowanie i doposażenie infrastruktury hotelarsko-restauracyjnej firmy ''WML'' w celu przeciwdziałania negatywnym skutkom epidemii COVID-19.
Wnioskodawca planuje realizację projektu, którego celem jest przeciwdziałanie negatywnym skutkom pandemii COVID-19 w firmie “WML” B.WASILEWSKI, P. LASSOTA, Ł. MICHALUK, SPÓŁKA CYWILNA działającej w branży hotelarsko-restauracyjnej poprzez dostosowanie części hotelowej i restauracyjnej do potrzeb, bezpieczeństwa i oczekiwań klientów Aby osiągnąć założony cel Wnioskodawca zakłada realizację następujących zadań: 1. Zakup bezdotykowego dozownika do płynu dezynfekcyjnego – 6 sztuk 2. Wyposażenie pokoi w obiekcie noclegowym w postaci zakupu dodatkowych materacy oraz kołder i poduszek (antyalergicznych) 3.Zakup sprzętu gastronomicznego oraz ozonatora do hotelu (pieca konwekcyjno – parowego, pieca do pizzy, zmywarko/wyparzaki, ozonatora) oraz Finansowanie kapitału obrotowego. Realizacja projektu przyczyni się do poprawy sytuacji ekonomicznej firmy, umożliwi jej konkurowanie na rynku, dywersyfikację źródeł przychodów, a także zabezpieczy przed skutkami ponownego lockdownu. Projekt jest zgodny z
Your project description
To add a photo, description, specify a location or attach other materials about the project, you should fill out the form below. After clicking the “send” button, a message will be sent to you e-mail asking for confirmation. You must accept to submit the form. The EU Dot Map Guidelines and consent to the processing of personal data. materials will be sent to the editor of the site, who will publish it on the website after verification test.