Wzrost konkurencyjności przedsiębiorstwa Krystyna Sopel - Piekarnia poprzez wprowadzenie innowacyjnego produktu piekarskiego
Przedsięwzięcie pn. „Wzrost konkurencyjności przedsiębiorstwa Krystyna Sopel – Piekarnia poprzez wprowadzenie innowacyjnego produktu piekarskiego” przyczyni się do wprowadzenia na rynek przez firmę Krystyna Sopel – Piekarnia nowego produktu (będącego wynikiem prac B+R) dotychczas nieprodukowanego przez zakład piekarniczy. Ponadto projekt ma charakter projektu innowacyjnego ze względu na wprowadzenie na rynek nowego innowacyjnego produktu piekarskiego – pieczywa orkiszowego na miodzie (Chleb orkiszowy na miodzie, oraz bułka orkiszowa na miodzie). Celem projektu jest: wzrost konkurencyjności, usprawnienie działania oraz rozwój firmy Krystyna Sopel – Piekarnia poprzez wprowadzenie nowego innowacyjnego produktu, dzięki wyposażeniu parku maszynowego w nowoczesne urządzenia, zapewniające najwyższą jakość, walory odżywcze i zdrowotne wyrobów piekarskich. Do wytworzenia w/w produktów i osiągnięcia celu głównego konieczną jest inwestycja w rzeczowe aktywa trwałe niezbędne do wytworzenia w/w produktów (zakup niezbędnych urządzeń). Planuje się zatem zakupić 6 środków trwałych – maszyn i urządzeń oraz systemu fotowoltaicznego. Zastosowane urządzenia jak i innowacyjne rozwiązania pozwolą uzyskać nowy, innowacyjny wyrób piekarski, oryginalny zarówno pod względem walorów odżywczych, zdrowotnych, jak i smakowych, spełniających oczekiwania klientów w zakresie cech użytkowych
Your project description
To add a photo, description, specify a location or attach other materials about the project, you should fill out the form below. After clicking the “send” button, a message will be sent to you e-mail asking for confirmation. You must accept to submit the form. The EU Dot Map Guidelines and consent to the processing of personal data. materials will be sent to the editor of the site, who will publish it on the website after verification test.