Przejdź do treści Kontakt Regulamin
UE logo
tytuł projektu

Zwiększenie bezpieczeństwa klientów firmy DINER w warunkach zagrożenia epidemicznego COVID-19 poprzez zakup specjalistycznego sprzętu.

kategoria
nazwa beneficjenta
DINER BOGUSŁAW ZAREMBA
wartość projektu
518 050,00 zł
dofinansowanie z UE
379 060,98 zł
Województwo
warmińsko-mazurskie
Powiat
m. Olsztyn
program
Regionalny Program Operacyjny Województwa Warmińsko-Mazurskiego na lata 2014-2020
działanie
1.3. Przedsiębiorczość (Wsparcie przedsiębiorczości)
fundusz
Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego
perspektywa
2014 - 2020

Projekt wpisuje się w SZOOP RPO WiM Dz.1.3.5, I Oś Inteligentna gospodarka Warmii i Mazur, Cel 3.Wzmacnianie konkurencyjności MŚP, Priorytet inwestycyjny 3a. Promowanie przedsiębiorczości, w szczególności poprzez ułatwianie gospodarczego wykorzystywania nowych pomysłów oraz sprzyjanie tworzeniu nowych firm, w tym również poprzez inkubatory przedsiębiorczości, Cele szczegółowe: 1. Lepsze warunki do rozwoju MŚP, 2.Rezultatem interwencji będzie zwiększony poziom kreacji przedsiębiorstw oraz inwestycji prywatnych uzupełniających wsparcie publiczne dla przedsiębiorstw. Projekt polega na zwiększeniu bezpieczeństwa klientów firmy DINER w warunkach zagrożenia epidemicznego COVID-19 poprzez zakup specjalistycznego sprzętu przeznaczonego do sterylizacji pomieszczeń. Dodatkowo Wnioskodawca zakupi środki ochrony osobistej: – maseczki ochronne- 140 szt. – płyn do dezynfekcji 5l- 50 szt. -niezbędnych w obsłudze klienta. Zakup umożliwi stworzenie bezpiecznej przestrzeni w obszarze działalności firmy DINER. WN zakupi 45 szt. innowacyjnych tunelowych sterylizatorów powietrza o różnej mocy, instalacji naświetlania powierzchni bagażowej oraz akumulatorowej jezdnej naświetlarka UV-C zwiększającym bezpieczeństwo i komfort realizowanych usług gastronomicznych. Wymieniony sprzęt daje użytkownikowi zalety sterylizacji UV-C z zachowaniem najwyższej jakości technologicznej i bezpieczeństwa.W czasie pandemii urządzenie to jest niezbędne do zabezpieczenie antywirusowego klientów DINERA. Jednocześnie posiadanie takiego urządzenia powoduje wytworzenie przewagi konkurencyjnej w usługach gastronomicznych i cateringowych, poprzez promowanie wykonywania usług w wolnym od patogenów pomieszczeniu. Realizacja projektu- Olsztyn, woj. warmińsko-mazurskie.

Twój opis projektu

MiAby dodać zdjęcie, opis lub załączyć inne materiały dotyczące projektu, powinieneś wypełnić poniższy formularz. Po kliknięciu przycisku „wyślij” zostanie przesłana do Ciebie wiadomość e-mail z prośbą o potwierdzenie. Do przesłania formularza niezbędne jest zaakceptowanie Regulaminu Mapy Dotacji UE oraz zgoda na przetwarzanie danych osobowych. Materiały zostaną przesłane do redaktora serwisu, który po sprawdzeniu opublikuje je na stronie.

Dodaj zdjęcia project photos
Dodaj film lub prezentację project films
Opis projektu
Description of the project

Oświadczam, że zapoznałem się z Regulaminem Serwisu internetowego Mapa Dotacji UE i akceptuję jego postanowienia.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych, wpisanych w formularzu kontaktowym, w celu udzielenia odpowiedzi na wiadomość. Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1) (RODO), informuję, że:

1. administratorem danych osobowych przetwarzanych w Ministerstwie Funduszy i Polityki Regionalnej, z siedzibą pod adresem: ul. Wspólna 2/4 00-926 Warszawa, jest Minister Funduszy i Polityki Regionalnej;

2. dane osobowe przetwarzane będą w celu udzielenia odpowiedzi na wiadomość, na podstawie przepisów art. 6 ust. 1 lit. a) RODO;

3. dane osobowe mogą być udostępniane innym organom uprawnionym na podstawie stosownych przepisów do uzyskania danych;

4. w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje prawo: – żądania dostępu do treści swoich danych osobowych, ich sprostowania lub ograniczenia przetwarzania, – wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych, – cofnięcia zgody na przetwarzanie w dowolnym momencie, – wniesienia skargi do organu nadzorczego – Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych;

5. dane osobowe nie podlegają zautomatyzowanemu przetwarzaniu, w celu podejmowania decyzji, w tym profilowaniu;

6. dane kontaktowe do Inspektora ochrony danych w Ministerstwie Funduszy i Polityki Regionalnej: Inspektor Ochrony Danych, Ministerstwo Funduszy i Polityki Regionalnej, adres ul. Wspólna 2/4 00-926 Warszawa, adres e-mail: IOD@miir.gov.pl.