Zwiększenie potencjału konkurencyjnego i promocja marki Glutenvita na rynkach zagranicznych
SA.55396(2019/X) Projekt będzie dotyczył realizacji działań informacyjno-promocyjnych w trzech krajach Zatoki Perskiej, tj. Zjednoczone Emiraty Arabskie, Oman i Arabia Saudyjska, poprzez promowanie usług marki Glutenvita. W ramach projektu zgodnie z Programem promocji o charakterze ogólnym w związku z udziałem Polski w Światowej Wystawie EXPO 2020 w Dubaju Wnioskodawca zaplanował udział w następujących targach branżowych w charakterze wystawcy: Arab Health ZEA 2021, Arabian Travel Market ZEA 2021, Oman Health Exhibition & Conference i Foodex Saudi 2020. Wybór konkretnych targów związany jest z wysoką koncentracją potencjalnych klientów jak i renomą targów mających dobrą i szeroką międzynarodową prasę. Do obsługi stoiska podczas targów Wnioskodawca planuje oddelegować 3 osoby, w celu zapewnienia właściwego poziomu obsługi stoiska oraz nawiązywanych kontaktów. Planowana jest organizacja wyjazdu 3 przedstawicieli przedsiębiorstwa na misję gospodarczą podczas CPhI Middle East&Africa 2021 w celu rozpoznania rynku i nawiązania kontaktów biznesowych. Dodatkowo Glutenvita będzie uczestniczyć w Polsko-Emirackim Forum Gospodarczym, którego celem będzie promocja wzajemnych kontaktów gospodarczych, prezentacja polskich doświadczeń i potencjału w dziedzinie eksportu produktów i usług, w szczególności z branż związanych z tematyką EXPO 2020, jak również zapewnienie możliwości nawiązania współpracy z partnerami gospodarczymi z krajów Zatoki Perskiej. Zostaną przygotowane działania marketingowe, materiały promocyjne, pomocne przy prezentowaniu się na targach i spotkaniach.
Twój opis projektu
MiAby dodać zdjęcie, opis lub załączyć inne materiały dotyczące projektu, powinieneś wypełnić poniższy formularz. Po kliknięciu przycisku „wyślij” zostanie przesłana do Ciebie wiadomość e-mail z prośbą o potwierdzenie. Do przesłania formularza niezbędne jest zaakceptowanie Regulaminu Mapy Dotacji UE oraz zgoda na przetwarzanie danych osobowych. Materiały zostaną przesłane do redaktora serwisu, który po sprawdzeniu opublikuje je na stronie.