tytuł projektu
Chleb żytnio-pszenny o przedłużonej trwałości
kategoria
nazwa beneficjenta
WĘGRZYN WITOLD ZAKŁAD PRODUKCYJNO-HANDLOWY PIEKARNIA WM-KA
wartość projektu
12 411 426,88 zł
dofinansowanie z UE
5 499 999,99 zł
Województwo
podkarpackie
Powiat
kolbuszowski
program
Regionalny Program Operacyjny Województwa Podkarpackiego na lata 2014-2020
działanie
1.4. Wsparcie MŚP
fundusz
Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego
perspektywa
2014 - 2020
Projekt polega na zakupie i uruchomieniu linii produkcyjnej do przygotowania i wypieku chlebów. Inwestycja pozwoli osiągnąć cel projektu w postaci rozwoju poprzez wprowadzenie na rynki regionalny i krajowy nowego rodzaju chleba o przedłużonej trwałości/świeżości do 6 dni.
Twój opis projektu
MiAby dodać zdjęcie, opis lub załączyć inne materiały dotyczące projektu, powinieneś wypełnić poniższy formularz. Po kliknięciu przycisku „wyślij” zostanie przesłana do Ciebie wiadomość e-mail z prośbą o potwierdzenie. Do przesłania formularza niezbędne jest zaakceptowanie Regulaminu Mapy Dotacji UE oraz zgoda na przetwarzanie danych osobowych. Materiały zostaną przesłane do redaktora serwisu, który po sprawdzeniu opublikuje je na stronie.