Realizacja działań zmierzających do utrzymania, wzrostu konkurencyjności przedsiębiorstwa w branży gastronomicznej i utrzymania miejsc pracy w dobie skutków trwającej pandemii COVID-19.
Projekt polega na utrzymaniu i wzrostu konkurencyjności firmy poprzez dywersyfikację usług na usługi mobilne do klienta: – garden party w ogrodach Gości z pełną obsługą, – dostarczanie gotowych potraw do domów Gości, – dostarczane do domów i firm różnego rodzaje dań tzw street food. Przedsięwzięcie ma na celu odnalezienie się na rynku w dobie COVID-19, utrzymanie miejsc pracy a także stworzenie nowych miejsc pracy. Projekt pozwoli przezwyciężyć trudny okres dla branży i zaistnieć w nowej rzeczywistości co będzie miało wpływ na utrzymanie się w branży gastronomiczne, realizację całkowicie nowej inwestycji oraz rozwój Firmy po przez wzrost konkurencyjności firmy.
Twój opis projektu
MiAby dodać zdjęcie, opis lub załączyć inne materiały dotyczące projektu, powinieneś wypełnić poniższy formularz. Po kliknięciu przycisku „wyślij” zostanie przesłana do Ciebie wiadomość e-mail z prośbą o potwierdzenie. Do przesłania formularza niezbędne jest zaakceptowanie Regulaminu Mapy Dotacji UE oraz zgoda na przetwarzanie danych osobowych. Materiały zostaną przesłane do redaktora serwisu, który po sprawdzeniu opublikuje je na stronie.