Wzrost konkurencyjności przedsiębiorstwa poprzez rozwój działalności restauracji w zakresie produkcji gotowych dań na wynos i wyrobów garmażeryjnych celem łagodzenia skutków pandemii COVID-19
Projekt polega na zakupie urządzeń umożliwiających przygotowanie gotowych posiłków restauracji, które będą podstawą oferty świadczonej w formie usług kateringowych oraz produkcji wyrobów garmażeryjnych sprzedawanych w placówkach handlowych. Inwestycja obejmuje jedynie zakup zautomatyzowanych urządzeń do produkcji dań restauracyjnych.
Twój opis projektu
MiAby dodać zdjęcie, opis lub załączyć inne materiały dotyczące projektu, powinieneś wypełnić poniższy formularz. Po kliknięciu przycisku „wyślij” zostanie przesłana do Ciebie wiadomość e-mail z prośbą o potwierdzenie. Do przesłania formularza niezbędne jest zaakceptowanie Regulaminu Mapy Dotacji UE oraz zgoda na przetwarzanie danych osobowych. Materiały zostaną przesłane do redaktora serwisu, który po sprawdzeniu opublikuje je na stronie.