Poprawa konkurencyjności firmy oraz dywersyfikacja oferty usługowo-produktowej w zakresie rzemieślniczej produkcji słodyczy.
Celem projektu jest poprawa konkurencyjności, wygenerowanie nowego miejsca prac, utrzymanie istniejących miejscw firmie działające w branży usługowo – produkcyjnej zajmującej się rzemieślniczą produkcją słodyczy, której działalność została znacząco ograniczona w związku z rozprzestrzenianiem się wirusa SARS-CoV-2. Projekt uwzględnia nie tylko doposażenie sprzętowe firmy, co pozwoli na urozmaicenie oferty produktowej, ale również dywersyfikację świadczonych usług dzięki wprowadzeniuwarsztatów i szkoleń w zakresie produkcji czekolady oraz innych słodyczy metodami rzemieślniczymi, korzystając z długoletniego doświadczenia i tradycji firmy, której początki sięgają roku 1917. Biorąc pod uwagę obecną sytuację pandemiczną, szkolenia będą oferowane metodą bezpośrednią, jak również w trybie on-line. Ciąg dalszy w załączniku UZUPEŁNIENIE POPRAWA FORMALNA
Your project description
To add a photo, description, specify a location or attach other materials about the project, you should fill out the form below. After clicking the “send” button, a message will be sent to you e-mail asking for confirmation. You must accept to submit the form. The EU Dot Map Guidelines and consent to the processing of personal data. materials will be sent to the editor of the site, who will publish it on the website after verification test.