Dostosowanie działalności obiektu hotelowo-gastronomicznego do funkcjonowania w warunkach pandemii COVID19.
Przedmiotowy projekt dotyczy dostosowania działalności obiektu hotelowo-gastronomicznego do funkcjonowania w warunkach pandemii COVID19 celem utrzymania konkurencyjności na rynku. W ramach projektu zostaną zrealizowane następujące zadania: 1. Modernizacja sali do organizacji wesel wraz z dostosowaniem patio pod organizację imprez łączonych. 2. Budowa placu zabaw 3. Modernizacja zaplecza kuchennego w oparciu o innowacyjny sprzęt kuchenny.
Twój opis projektu
MiAby dodać zdjęcie, opis lub załączyć inne materiały dotyczące projektu, powinieneś wypełnić poniższy formularz. Po kliknięciu przycisku „wyślij” zostanie przesłana do Ciebie wiadomość e-mail z prośbą o potwierdzenie. Do przesłania formularza niezbędne jest zaakceptowanie Regulaminu Mapy Dotacji UE oraz zgoda na przetwarzanie danych osobowych. Materiały zostaną przesłane do redaktora serwisu, który po sprawdzeniu opublikuje je na stronie.