Wdrożenie nowej technologii wydłużonej fermentacji produktów piekarskich na dużą skalę
Projekt firmy Piekarnia Cukiernia Bernard i Jacek Jarzębińscy Sp. J., przedstawiony do dofinansowania w niniejszej dokumentacji, stanowi inwestycję technologiczną polegającą na wdrożeniu własnej nowej technologii oraz uruchomieniu na jej podstawie wytwarzania ulepszonych towarów (zgodnie z art. 2 ust. 1 pkt. 4 ustawy z dnia 30 maja 2008 r. o niektórych formach wspierania działalności innowacyjnej, z późniejszymi zmianami). W ramach projektu zostanie wdrożona nowa technologia wydłużonej fermentacji produktów piekarskich na dużą skalę, umożliwiająca rozpoczęcie produkcji nowych i ulepszonych produktów piekarskich w postaci chlebów pszenno-żytnich oraz bułek pszennych. Planowane do wdrożenia istotne zmiany w procesie produkcji są wynikiem przeprowadzonych własnych prac o charakterze badawczym. Aby wdrożenie nowej technologii mogło zostać zrealizowane, niezbędnym jest poniesienie określonych wydatków inwestycyjnych, tj. zakup nowych środków trwałych w celu stworzenia linii produkcyjnej do przemysłowego wytwarzania nowych i ulepszonych wyrobów piekarniczych.
Your project description
To add a photo, description, specify a location or attach other materials about the project, you should fill out the form below. After clicking the “send” button, a message will be sent to you e-mail asking for confirmation. You must accept to submit the form. The EU Dot Map Guidelines and consent to the processing of personal data. materials will be sent to the editor of the site, who will publish it on the website after verification test.