Wdrożenie do produkcji żywności funkcjonalnej Lea Life suplementowanych izolatem beta glukanu z owsa
Głównym celem projektu jest wprowadzenie na rynek innowacyjnej na skalę światową żywności funkcjonalnej Lea Life suplementowanej izolatem beta glukanu z owsa. Cele szczegółowe projektu to: – wdrożenie wyników przeprowadzonych prac B+R, – zwiększenie innowacyjności oferty Wnioskodawcy, – wprowadzenie rozwiązań proekologicznych, – podniesienie pozycji konkurencyjnej na rynku krajowym oraz międzynarodowym, – zakup środków trwałych do wdrożenia innowacji produktowej, – zwiększenie przychodów Wnioskodawcy, – zwiększenie zatrudnienia Wnioskodawcy, – optymalizacja efektywności pracy kadry Wnioskodawcy, – rozwój ZPC Flis w obszarze inteligentnych specjalizacji województwa mazowieckiego, – wykorzystanie TIK. W ramach projektu zrealizowane zostaną dwa działania: – zakup środków trwałych umożliwiający wdrożenie prac B+R i rozpoczęcie produkcji, – działania promocyjne mające na celu promocję projektu Wnioskodawcy. Innowacyjny produkt skierowany będzie do dystrybutorów i sieci handlowych. Projekt będzie realizowany w okresie od 01.01.2022 do 31.12.2022 roku. Dzięki realizacji projektu Wnioskodawca wdroży produkt spełniający obecnie oczekiwania branży spożywczej w zakresie wdrożenia na rynek żywności funkcjonalnej.
Your project description
To add a photo, description, specify a location or attach other materials about the project, you should fill out the form below. After clicking the “send” button, a message will be sent to you e-mail asking for confirmation. You must accept to submit the form. The EU Dot Map Guidelines and consent to the processing of personal data. materials will be sent to the editor of the site, who will publish it on the website after verification test.