Wzrost konkurencyjności obiektu turystycznego w dobie pandemii wirusa SARS-COV-2
Przedmiotem projektu jest realizacja inwestycji na terenie obiektu hotelarsko – gastronomicznego w Częstochowie, które spowodowane są bieżącą sytuacją na rynku hotelarskim i gastronomicznym i związane z pandemią wirusa sars-covid-2. W wyniku realizacji podwyższy się standard obiektu, zostaną wdrożone nowe rozwiązania organizacyjne oraz zostanie rozszerzona oferta przedsiębiorstwa a także planuje się zwiększenie nacisku na pobyty krótkoterminowe jako atrakcyjne rozwiązanie dla mieszkańców Subregionu Północnego Województwa Śląskiego w okresie zagrożenia zdrowia.
Twój opis projektu
MiAby dodać zdjęcie, opis lub załączyć inne materiały dotyczące projektu, powinieneś wypełnić poniższy formularz. Po kliknięciu przycisku „wyślij” zostanie przesłana do Ciebie wiadomość e-mail z prośbą o potwierdzenie. Do przesłania formularza niezbędne jest zaakceptowanie Regulaminu Mapy Dotacji UE oraz zgoda na przetwarzanie danych osobowych. Materiały zostaną przesłane do redaktora serwisu, który po sprawdzeniu opublikuje je na stronie.