Wzrost konkurencyjności poprzez wprowadzenie nowego produktu, ochronę środowiska w restauracji GierKrówka.
Realizacja projektu polega na wprowadzeniu nowego produktu do oferty restauracji jak również działania wpływające na ochronę klimatu poprzez zastosowanie OZE w postaci instalacji PV czy stacji ładowania pojazdów. Projekt ma na celu utrzymanie i wzrost konkurencyjności przedsiębiorstwa w sytuacji znacznego rozwoju pandemii. Osiągnięcie celu realizowane będzie poprzez zakup urządzeń gastronomicznych, IT, oraz dodatkowego wyposażenia restauracji. Działania te przyczynią się do wzrostu dochodów, ograniczenia kosztów oraz utworzenia nowych miejsc pracy.
Twój opis projektu
MiAby dodać zdjęcie, opis lub załączyć inne materiały dotyczące projektu, powinieneś wypełnić poniższy formularz. Po kliknięciu przycisku „wyślij” zostanie przesłana do Ciebie wiadomość e-mail z prośbą o potwierdzenie. Do przesłania formularza niezbędne jest zaakceptowanie Regulaminu Mapy Dotacji UE oraz zgoda na przetwarzanie danych osobowych. Materiały zostaną przesłane do redaktora serwisu, który po sprawdzeniu opublikuje je na stronie.