Nowoczesna kuchnia szansą na rozwój grodziskiej gastronomii
Projekt “Nowoczesna kuchnia szansą na rozwój grodziskiej gastronomii” skierowany jest 36 uczniów/uczennic (31 K i 5 M) Technikum Nr 1 wchodzącego w skład Zespołu Szkół Technicznych im. Eugeniusza Kwiatkowskiego w Grodzisku Wielkopolskim. Głównym celem projektu jest podniesienie kompetencji zawodowych 29 uczniów Technikum Nr 1 w Zespole Szkół Technicznych im. Eugeniusza Kwiatkowskiego w Grodzisku Wlkp. oraz doposażenie 3 pracowni gastronomicznych w okresie 01.06.2022-31.12.2022r. (cele pośrednie: 1 zajęcia zawodowe dla 36 uczniów, doposażenie 3 pracowni gastronomicznych). W ramach projektu będą podejmowane działania zmierzające do poprawy warunków dydaktycznych w szkole poprzez doposażenie pracowni dla kierunku technik żywienia usług gastronomicznych w sprzęt pozwalający na kształcenie w warunkach zbliżonych do rzeczywistego środowiska pracy zawodowej. Prowadzone będą zajęcia podnoszące kompetencje uczniów. Rezultatem projektu będzie doposażenie 3 pracowni gastronomicznych mieszczących się w szkole oraz rozwój kompetencji zawodowych u 29 uczniów/uczennic.
Your project description
To add a photo, description, specify a location or attach other materials about the project, you should fill out the form below. After clicking the “send” button, a message will be sent to you e-mail asking for confirmation. You must accept to submit the form. The EU Dot Map Guidelines and consent to the processing of personal data. materials will be sent to the editor of the site, who will publish it on the website after verification test.