wsparcie dla Usługi Cateringowe Alojzy Borek
Opisywany projekt jest częścią składową większego projektu mającego na celu poszerzenie działalności gospodarczej w zakresie cateringu i organizacji wesel o usługi noclegowe, co zwiększy naszą konkurencyjność. Środki ,o które wnioskujemy będą przeznaczone za zakup sprzętu gastronomicznego i cateringowego. Pozwoli to na kontynuację inwestycji rozpoczętej w 2018r, polegającej na budowie dodatkowej bazy noclegowej przy sali bankietowej znajdującej się w Kaczycach 4 67-221 Białołęka gm. Pęcław, powiat głogowski, woj. dolnośląskie, a co za tym idzie na rozszerzenie wachlarza usług hotelowych i zapewnienie gościom dostępu do całodziennego wyżywienia i innych usług gastronomicznych i cateringowych na miejscu i w plenerze. Obecny stan inwestycji to oczekiwanie na wydanie pozwolenia na użytkowanie przez nadzór budowlany. Powstały obiekt posiada własną instalację fotowoltaiczną, ogrzewanie elektryczne i pompy ciepła. Do zakończenia inwestycji koniecznym jest wyposażenie kuchni. Z założenia instalowany ma być nowoczesny i energooszczędny sprzęt gastronomiczny. Z pozyskanych środków zamierzamy zakupić piec konwekcyjno-parowy o wartości ,wilk do mięsa o zwiększonej wydajności oraz szatkownica do warzyw CI52 z zestawem do puree.
Your project description
To add a photo, description, specify a location or attach other materials about the project, you should fill out the form below. After clicking the “send” button, a message will be sent to you e-mail asking for confirmation. You must accept to submit the form. The EU Dot Map Guidelines and consent to the processing of personal data. materials will be sent to the editor of the site, who will publish it on the website after verification test.