Poszerzamy horyzonty
Celem projektu jest nabycie umiejętności/kompetencji i/lub kwalifikacji oraz doświadczenia zawodowego wśród 39 os (26K/13M) uczęszczających do ZSCKR w Dobrocinie na kierunkach: technik weterynarii, technik żywienia i usług gastronomicznych, technik mechanizacji rolnictwa i agrotroniki oraz technik architektury krajobrazu poprzez realizacje diagnozy ucznia, kursów zawodowych oraz staży w okresie 10-2022-09.2023 r. W projekcie zaplanowano objąć wsparciem 39 uczniów/uczennic (26K/13M) uczęszczających do Zespołu Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Dobrocinie (dalej: ZSCKR) z kierunków: 1. technik żywienia i usług gastronomicznych (10K/0M), technik mechanizacji rolnictwa i agrotroniki (13M), technik weterynarii 6 os. (6K/0M), technik architektury krajobrazu 10 os. (10K/0M). W projekcie zostaną zrealizowane: – DIAGNOZA UCZNIA – KURS KOPARKO-ŁADOWARKI – KURS WÓZKI WIDŁOWE – KURS KELNER/BARMAN – KURS BEHAWIORYSTY – KURS DEKORACJA SAL I STOŁÓW BANKIETOWYCH – STAŻE DLA UCZNIÓW/UCZENNIC
Your project description
To add a photo, description, specify a location or attach other materials about the project, you should fill out the form below. After clicking the “send” button, a message will be sent to you e-mail asking for confirmation. You must accept to submit the form. The EU Dot Map Guidelines and consent to the processing of personal data. materials will be sent to the editor of the site, who will publish it on the website after verification test.