Zwiększenie odporności na czynniki losowe oraz usprawnienie funkcjonowania działalności przedsiębiorstwa poprzez wdrożenie innowacji w procesie realizacji zamówień.
SA.60012(2020/X) Realizacja projektu dotyczy wdrożenia w przedsiębiorstwie Wnioskodawcy innowacji w procesie realizacji zamówień poprzez zakup środków trwałych oraz wartości niematerialnych i prawnych. Okres realizacji projektu: 03 stycznia 2022 – 31 marca 2022. Model wdrażanego rozwiązania informatycznego został przedstawiony w punkcie: Charakterystyka rozwiązań informatycznych wdrażanych w ramach projektu. Przeprowadzona inwestycja projektowa związana jest z wdrożeniem innowacji procesowej polegającej na usprawnieniu elementarnej części procesu usługi gastronomicznej jakim jest złożenie zamówienia poprzez usługobiorcę. Wprowadzane zmiany w modelu świadczenia usługi gastronomicznej spowodowane wieloma czynnikami zewnętrznymi powodują iż archaiczne metody papierowo – telefoniczne, czy osobiste wizyty w lokalu należy modernizować zgodnie z wymogami obecnych potrzeb rynku. Wprowadzona innowacja będzie polegała na cyfryzacji metody zamówienia pożywienia oraz połączenie tego jednostkowego procesu w całokształt oferowanej usługi gastronomicznej od jej zamówienia do wydania. Proces zmian to przede wszystkim odejście od metod papierowych „menu” oraz ograniczenie w przypadku trwającej pandemii COVID-19 kontaktów międzyludzkich do minimum, dlatego opisywany projekt wpisuje się w cel działania 6.2 Wsparcie MŚP w obszarze cyfryzacji – Bony na cyfryzację
Twój opis projektu
MiAby dodać zdjęcie, opis lub załączyć inne materiały dotyczące projektu, powinieneś wypełnić poniższy formularz. Po kliknięciu przycisku „wyślij” zostanie przesłana do Ciebie wiadomość e-mail z prośbą o potwierdzenie. Do przesłania formularza niezbędne jest zaakceptowanie Regulaminu Mapy Dotacji UE oraz zgoda na przetwarzanie danych osobowych. Materiały zostaną przesłane do redaktora serwisu, który po sprawdzeniu opublikuje je na stronie.