Zlecenie prac programistycznych w celu wytworzenia oraz wdrożenia nowoczesnego oprogramowania do zarządzania lokalem gastronomicznym w spółce prowadzącej restauracje jako droga do obrony przed restrykcjami pandemicznymi.
SA.60012(2020/X) Wnioskodawca działa w branży gastronomicznej. Prowadzi popularną i znaną klubokawiarnię w holu Teatru Studio, w Pałacu Kultury i Nauki. Wnioskodawca zrealizuje projekt polegający na zleceniu prac programistycznych celem wytworzenia i wdrożenia w jego spółce innowacyjnego oprogramowania do zarządzania lokalem gastronomicznym. Oprogramowanie to będzie rozwiązaniem cyfrowym dedykowanym wyłącznie branży gastronomicznej, dlatego idealnie wpisuje się w potrzeby wnioskodawcy. Dzięki temu oprogramowaniu wnioskodawca wprowadzi szereg innowacji procesowych, które powstaną w wyniku znacznego ulepszenia kluczowych procesów biznesowych. Aby stało się to możliwe spółka dokona zamówienia i wdrożenia oprogramowania w swoim przedsiębiorstwie. Spółka za sprawą wdrożenia nowoczesnego oprogramowania do zarządzania i automatyzacji procesów zyska liczne udogodnienia, które znacznie usprawnią pracę wszystkich pracowników spółki oraz współpracę z partnerami biznesowymi. Wnioskodawca w pierwszej kolejności realizuje projekt z myślą o innowacjach, które uchronią jego przedsiębiorstwo przed kolejnymi możliwymi nawrotami fal pandemii koronawirusa lub innej choroby zakaźnej. Do kluczowych procesów, które ulegną znaczącej poprawie i staną się tarczą przed nawrotami pandemii zaliczają się proces biznesowy polegający na zarządzaniu personelem oraz proces zaopatrzenia i produkcji. Usprawnienie procesu zarządzania personelem zostanie osiągnięte dzięki modułom programu odpowiedzialnym między innymi za digitalizację dokumentacji pracowniczej ułatwiając pracownikom dostęp do dokumentacji, co w czasie ataków pandemii koronawirusa jest utrudnione. Drugi znaczący proces zaopatrzenia i produkcji zostanie udoskonalony i wyraźnie usprawniony między innymi dzięki autorskiemu rozwiązaniu programistycznemu w postaci modułu Recepturownik, który znacząco ułatwi tworzenie nowego menu na wynos w sytuacji nowych nawrotów fal pandemii koronawirusa i możliwych zamknięć lokali gastronomicznych.
Twój opis projektu
MiAby dodać zdjęcie, opis lub załączyć inne materiały dotyczące projektu, powinieneś wypełnić poniższy formularz. Po kliknięciu przycisku „wyślij” zostanie przesłana do Ciebie wiadomość e-mail z prośbą o potwierdzenie. Do przesłania formularza niezbędne jest zaakceptowanie Regulaminu Mapy Dotacji UE oraz zgoda na przetwarzanie danych osobowych. Materiały zostaną przesłane do redaktora serwisu, który po sprawdzeniu opublikuje je na stronie.