Ergonomiczna kuchnia w Restauracji Stary Młyn w Zbrosławicach.
Celem proj.jest wdrożenie programu eliminującego zdrowotne czynniki ryzyka w miejscu pracy tj. kuchni w Restauracji w Starym Młynie w Zbrosławicach z uwzględnieniem działań szkoleniowych. Modernizacja stanowisk pracy w kuchni oraz szkolenia pozwolą na zredukowanie czynników mogących powodować u pracowników dolegliwości zdrowotne związane z układem mięśniowo-szkieletowym oraz spowodowane przez pracę w stres powodujący choroby układu nerwowego. Pracownicy zostaną przeszkoleni z radzenia sobie z niekorzystnymi czynnikami zdrowotnymi zidentyfikowanymi w związku z pracą,tak by ograniczyć ich negatywny wpływ na organizm. Programem objęci będą wszyscy pracownicy Wnioskodawcy zatrudnieni na umowę o pracę w pełnym wymiarze czasu pracy 4 os.(1K i 3M). W ramach proj. stanowiska pracy zostaną wyposażone w ergonomiczny i ponadstandardowy sprzęt kuchenny, w zależności od potrzeb wykazanych w Analizie. Projekt będzie realizowany od 01.06.2023r. do 30.11.2023r. na terenie gminy Zbrosławice.
Twój opis projektu
MiAby dodać zdjęcie, opis lub załączyć inne materiały dotyczące projektu, powinieneś wypełnić poniższy formularz. Po kliknięciu przycisku „wyślij” zostanie przesłana do Ciebie wiadomość e-mail z prośbą o potwierdzenie. Do przesłania formularza niezbędne jest zaakceptowanie Regulaminu Mapy Dotacji UE oraz zgoda na przetwarzanie danych osobowych. Materiały zostaną przesłane do redaktora serwisu, który po sprawdzeniu opublikuje je na stronie.