tytuł projektu
Wdrożenie technologii produkcji pieczywa (chleba, bułek) z suszonymi owocami morwy białej o szczególnych wartościach prozdrowotnych dla osób chorujących na cukrzycę.
kategoria
nazwa beneficjenta
Piekarstwo - M.J.M. Czwojda S.C.
wartość projektu
6 981 800,00 zł
dofinansowanie z UE
2 443 630,00 zł
Województwo
wielkopolskie
Powiat
krotoszyński
program
Fundusze Europejskie dla Nowoczesnej Gospodarki
działanie
2.32. Kredyt Technologiczny
fundusz
Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego
perspektywa
2021 - 2027
Wdrożenie technologii produkcji pieczywa (chleba, bułek) z suszonymi owocami morwy białej o szczególnych wartościach prozdrowotnych dla osób chorujących na cukrzycę.
Twój opis projektu
MiAby dodać zdjęcie, opis lub załączyć inne materiały dotyczące projektu, powinieneś wypełnić poniższy formularz. Po kliknięciu przycisku „wyślij” zostanie przesłana do Ciebie wiadomość e-mail z prośbą o potwierdzenie. Do przesłania formularza niezbędne jest zaakceptowanie Regulaminu Mapy Dotacji UE oraz zgoda na przetwarzanie danych osobowych. Materiały zostaną przesłane do redaktora serwisu, który po sprawdzeniu opublikuje je na stronie.