Przejdź do treści Kontakt Regulamin
UE logo
tytuł projektu

Zakup usługi B+R związanej z opracowaniem receptury oraz technologii wytwarzania innowacyjnych przekąsek mięsnych (NutriMeat)

kategoria
nazwa beneficjenta
Innoaim Sp. z o.o.
wartość projektu
184 500,00 zł
dofinansowanie z UE
127 500,00 zł
Województwo
małopolskie
Powiat
m. Kraków
program
Fundusze Europejskie dla Małopolski 2021-2027
działanie
1.2. Bony na innowacje dla MŚP
fundusz
Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego
perspektywa
2021 - 2027

Projekt „Przekąska NutriMeat” to innowacyjne połączenie słodyczy daktyli z wytrawnym smakiem mięsa, zapewniające wyjątkowe doznania przy zachowaniu wysokiej wartości odżywczej. Skierowany do świadomych konsumentów, produkt ten łączy naturalne składniki, zaspokajając potrzeby osób dbających o zdrowie i zrównoważoną dietę. Batoniki NutriMeat są odpowiedzią na rosnące zapotrzebowanie rynku na zdrowe, wygodne i smaczne przekąski, łącząc innowacyjność z tradycją w sferze zdrowego odżywiania. Idealne dla tych, którzy cenią sobie aktywny tryb życia i poszukują zdrowych alternatyw dla tradycyjnych przekąsek. Stworzona gama batoników NutriMeat cechuje się zbilansowaną zawartością składników odżywczych. Batoniki nie tylko zawierają idealne proporcje, białek tłuszczy oraz węglowodanów, zgodnych z wytycznymi polskiego Instytutu Żywności i Żywienia, lecz także zawierają wysoką zawartość błonnika, zbilansowany profil kwasów tłuszczowych oraz wysoką zawartość wybranych składników mineralnych. Dodatkowo stworzone produkty obejmą także batoniki spełniające normy na witaminę C oraz batoniki o podwyższonej zawartości kolagenu. Wszystko to przy zastosowaniu jedynie naturalnych składników, bez sztucznych dodatków, konserwantów czy też słodzików.

Twój opis projektu

MiAby dodać zdjęcie, opis lub załączyć inne materiały dotyczące projektu, powinieneś wypełnić poniższy formularz. Po kliknięciu przycisku „wyślij” zostanie przesłana do Ciebie wiadomość e-mail z prośbą o potwierdzenie. Do przesłania formularza niezbędne jest zaakceptowanie Regulaminu Mapy Dotacji UE oraz zgoda na przetwarzanie danych osobowych. Materiały zostaną przesłane do redaktora serwisu, który po sprawdzeniu opublikuje je na stronie.

Dodaj zdjęcia project photos
Dodaj film lub prezentację project films
Opis projektu
Description of the project

Oświadczam, że zapoznałem się z Regulaminem Serwisu internetowego Mapa Dotacji UE i akceptuję jego postanowienia.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych, wpisanych w formularzu kontaktowym, w celu udzielenia odpowiedzi na wiadomość. Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1) (RODO), informuję, że:

1. administratorem danych osobowych przetwarzanych w Ministerstwie Funduszy i Polityki Regionalnej, z siedzibą pod adresem: ul. Wspólna 2/4 00-926 Warszawa, jest Minister Funduszy i Polityki Regionalnej;

2. dane osobowe przetwarzane będą w celu udzielenia odpowiedzi na wiadomość, na podstawie przepisów art. 6 ust. 1 lit. a) RODO;

3. dane osobowe mogą być udostępniane innym organom uprawnionym na podstawie stosownych przepisów do uzyskania danych;

4. w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje prawo: – żądania dostępu do treści swoich danych osobowych, ich sprostowania lub ograniczenia przetwarzania, – wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych, – cofnięcia zgody na przetwarzanie w dowolnym momencie, – wniesienia skargi do organu nadzorczego – Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych;

5. dane osobowe nie podlegają zautomatyzowanemu przetwarzaniu, w celu podejmowania decyzji, w tym profilowaniu;

6. dane kontaktowe do Inspektora ochrony danych w Ministerstwie Funduszy i Polityki Regionalnej: Inspektor Ochrony Danych, Ministerstwo Funduszy i Polityki Regionalnej, adres ul. Wspólna 2/4 00-926 Warszawa, adres e-mail: IOD@miir.gov.pl.