Zakup usługi B+R związanej z opracowaniem receptury oraz technologii wytwarzania innowacyjnych przekąsek mięsnych (NutriMeat)
Projekt „Przekąska NutriMeat” to innowacyjne połączenie słodyczy daktyli z wytrawnym smakiem mięsa, zapewniające wyjątkowe doznania przy zachowaniu wysokiej wartości odżywczej. Skierowany do świadomych konsumentów, produkt ten łączy naturalne składniki, zaspokajając potrzeby osób dbających o zdrowie i zrównoważoną dietę. Batoniki NutriMeat są odpowiedzią na rosnące zapotrzebowanie rynku na zdrowe, wygodne i smaczne przekąski, łącząc innowacyjność z tradycją w sferze zdrowego odżywiania. Idealne dla tych, którzy cenią sobie aktywny tryb życia i poszukują zdrowych alternatyw dla tradycyjnych przekąsek. Stworzona gama batoników NutriMeat cechuje się zbilansowaną zawartością składników odżywczych. Batoniki nie tylko zawierają idealne proporcje, białek tłuszczy oraz węglowodanów, zgodnych z wytycznymi polskiego Instytutu Żywności i Żywienia, lecz także zawierają wysoką zawartość błonnika, zbilansowany profil kwasów tłuszczowych oraz wysoką zawartość wybranych składników mineralnych. Dodatkowo stworzone produkty obejmą także batoniki spełniające normy na witaminę C oraz batoniki o podwyższonej zawartości kolagenu. Wszystko to przy zastosowaniu jedynie naturalnych składników, bez sztucznych dodatków, konserwantów czy też słodzików.
Twój opis projektu
MiAby dodać zdjęcie, opis lub załączyć inne materiały dotyczące projektu, powinieneś wypełnić poniższy formularz. Po kliknięciu przycisku „wyślij” zostanie przesłana do Ciebie wiadomość e-mail z prośbą o potwierdzenie. Do przesłania formularza niezbędne jest zaakceptowanie Regulaminu Mapy Dotacji UE oraz zgoda na przetwarzanie danych osobowych. Materiały zostaną przesłane do redaktora serwisu, który po sprawdzeniu opublikuje je na stronie.