The title of the project
Wzrost konkurencyjności firmy BEZGLUTEN S.C. poprzez uruchomienie produkcji nowych wyrobów bezglutenowych i niskobiałkowych
category
Name of the beneficiary
Wytwórnia Artykułów Bezglutenowych „BEZGLUTEN” S.C. Mariusz Koczwara, Magdalena Stefanik
Project value
634 400,00 zł
Co-financing from the EU
198 900,00 zł
Voivodeship
łódzkie
małopolskie
County
m. Łódź
proszowicki
program
Regionalny Program Operacyjny Województwa Małopolskiego
action
2.1. Rozwój i podniesienie konkurencyjności przedsiębiorstw
fund
Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego
perspective
2007 - 2013
Your project description
To add a photo, description, specify a location or attach other materials about the project, you should fill out the form below. After clicking the “send” button, a message will be sent to you e-mail asking for confirmation. You must accept to submit the form. The EU Dot Map Guidelines and consent to the processing of personal data. materials will be sent to the editor of the site, who will publish it on the website after verification test.