tytuł projektu
Poprawa konkurencyjności firmy KARMELEK, poprzez wprowadzenie znacznej innowacji procesowej i produktowej w zakładzie cukierniczo-piekarniczym w Ełku, dzięki zakupowi nowoczesnych urządzeń.
kategoria
nazwa beneficjenta
Zakład Cukierniczo-Gastronomiczny "KARMELEK" Waldemar Surawski
wartość projektu
2 515 083,86 zł
dofinansowanie z UE
811 749,99 zł
Województwo
podkarpackie
podlaskie
warmińsko-mazurskie
Powiat
ełcki
rzeszowski
wysokomazowiecki
program
Regionalny Program Operacyjny Województwa Warmińsko-Mazurskiego
działanie
1.1.Wzrost konkurencyjności przedsiębiorstw
fundusz
Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego
perspektywa
2007 - 2013
Twój opis projektu
MiAby dodać zdjęcie, opis lub załączyć inne materiały dotyczące projektu, powinieneś wypełnić poniższy formularz. Po kliknięciu przycisku „wyślij” zostanie przesłana do Ciebie wiadomość e-mail z prośbą o potwierdzenie. Do przesłania formularza niezbędne jest zaakceptowanie Regulaminu Mapy Dotacji UE oraz zgoda na przetwarzanie danych osobowych. Materiały zostaną przesłane do redaktora serwisu, który po sprawdzeniu opublikuje je na stronie.