The title of the project
Wzrost konkurencyjności bazy gastronomicznej Częstochowy poprzez remont, rozbudowę i doposażenie restauracji Topollino oraz wprowadzenie nowych usług i dostosowanie do potrzeb osób niepełnosprawnych.
category
Name of the beneficiary
Filip Szlęzak "TOPOLLINO"
Project value
388 159,74 zł
Co-financing from the EU
107 256,00 zł
Voivodeship
śląskie
County
m. Częstochowa
program
Regionalny Program Operacyjny Województwa Śląskiego
action
3.1. Infrastruktura zaplecza turystycznego
fund
Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego
perspective
2007 - 2013
Your project description
To add a photo, description, specify a location or attach other materials about the project, you should fill out the form below. After clicking the “send” button, a message will be sent to you e-mail asking for confirmation. You must accept to submit the form. The EU Dot Map Guidelines and consent to the processing of personal data. materials will be sent to the editor of the site, who will publish it on the website after verification test.