tytuł projektu
Wzrost konkurencyjności firmy AN S.C. na rynku ekologicznej żywności poprzez inwestycję w infrastrukturę techniczną i informatyczną.
kategoria
nazwa beneficjenta
AN Krystyna Jabłońska, Kazimierz Jabłoński Spółka Cywilna
wartość projektu
516 570,40 zł
dofinansowanie z UE
212 870,38 zł
Województwo
śląskie
Powiat
m. Gliwice
m. Sosnowiec
program
Regionalny Program Operacyjny Województwa Śląskiego
działanie
1.2. Mikroprzedsiębiorstwa i MŚP
fundusz
Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego
perspektywa
2007 - 2013
Twój opis projektu
MiAby dodać zdjęcie, opis lub załączyć inne materiały dotyczące projektu, powinieneś wypełnić poniższy formularz. Po kliknięciu przycisku „wyślij” zostanie przesłana do Ciebie wiadomość e-mail z prośbą o potwierdzenie. Do przesłania formularza niezbędne jest zaakceptowanie Regulaminu Mapy Dotacji UE oraz zgoda na przetwarzanie danych osobowych. Materiały zostaną przesłane do redaktora serwisu, który po sprawdzeniu opublikuje je na stronie.