„Zwiększenie konkurencyjności firmy Deli-Susz z o. o. poprzez realizację działań wzorniczych”
W ramach projektu, w terminie 90 dni, wybrany wykonawca firma Creative Craft przeprowadzi audyt wzorniczy oraz na jego podstawie opracuje strategię wzorniczą dla Spółki Deli- Susz. Ekspert – Piotr Buchalski przeprowadzi: analizę wzorniczą w zakresie oferty produktowej, modelu biznesowego, technologii i struktury organizacyjnej. W zakresie strategii wzorniczej opracuje: ogólną charakterystykę firmy zawierającą analizę wzorniczą przedsiębiorstwa w zakresie produktów, technologii, struktury organizacyjnej, procesów komunikacji z klientem, działań marketingowych firmy; ogólny opis otoczenia firmy w zakresie designu zawierający co najmniej informacje odnośnie charakterystyki klientów, opis głównych konkurentów, opis trendów rynkowych; Ekspert – Aneta Nagler przeprowadzi: analizę w zakresie strategii marketingowej, procesów komunikacji, zdefiniowania i charakterystyki klientów i konkurencji oraz kluczowych w kontekście beneficjenta trendów branżowych, potrzeb beneficjenta w zakresie zarządzania wzornictwem oraz w zakresie oferty pod kątem wykorzystania wzornictwa i potencjału rynkowego beneficjenta. W zakresie strategii wzorniczej określi kluczowe w kontekście beneficjenta trendy branżowe, społeczne i technologiczne; ocenę poziomu wykorzystania wzornictwa w firmie oraz jej potencjału w tym zakresie, zdefiniowanie problemów wzorniczych. Realizacja projektu przy współpracy z profesjonalną firmą audytorską pozwoli na zwiększenie potencjału Deli-Susz w zakresie zarządzania wzornictwem, a tym samym potencjału firmy i jej produktów na rynku krajowym i zagranicznym.
Twój opis projektu
MiAby dodać zdjęcie, opis lub załączyć inne materiały dotyczące projektu, powinieneś wypełnić poniższy formularz. Po kliknięciu przycisku „wyślij” zostanie przesłana do Ciebie wiadomość e-mail z prośbą o potwierdzenie. Do przesłania formularza niezbędne jest zaakceptowanie Regulaminu Mapy Dotacji UE oraz zgoda na przetwarzanie danych osobowych. Materiały zostaną przesłane do redaktora serwisu, który po sprawdzeniu opublikuje je na stronie.