Poprawa efektywności energetycznej Piekarni Sarzyński
CEL: Osiągnięcie wysokiej efektywności energetycznej piekarni Sarzyński. Cel ten zostanie osiągnięty poprzez realizację następujących działań: -docieplenie ścian oraz dachu budynku -zmiana dachu budynku -nowa stolarka okienna i drzwiowa -ocieplenie podłóg -zmiana oświetlenia na energooszczędne -wymiana urządzeń chłodniczych na komory chłodnicze -instalacja wentylacji wraz z rekuperacją -odzysk ciepła z pieców piekarniczych W EFEKCIE REALIZACJI PROJEKTU OSIĄGNIĘTE ZOSTANĄ NASTĘPUJĄCE WSKAŹNIKI: NA POZIOMIE PRODUKTU: Liczba przedsiębiorstw otrzymujących wsparcie Liczba przedsiębiorstw, które w wyniku wsparcia poprawiły efektywność energetyczną Liczba zmodernizowanych energetycznie budynków Powierzchnia użytkowa budynków poddanych termomodernizacji NA POZIOMIE REZULTATU: Ilość zaoszczędzonej energii cieplnej Ilość zaoszczędzonej energii elektrycznej Zmniejszenie zużycia energii końcowej w wyniku realizacji projektów Szacowany roczny spadek emisji gazów cieplarnianych
Your project description
To add a photo, description, specify a location or attach other materials about the project, you should fill out the form below. After clicking the “send” button, a message will be sent to you e-mail asking for confirmation. You must accept to submit the form. The EU Dot Map Guidelines and consent to the processing of personal data. materials will be sent to the editor of the site, who will publish it on the website after verification test.