Tradycja, nowoczesność i innowacje w piekarnictwie i cukiernictwie
W wyniku realizacji projektu, bazując na przeprowadzonych pracach B+R, w firmie wdrożona zostanie innowacja produktowa, procesowa oraz nietechnologiczne. Planujemy zakup aktywów o wysokich parametrach technologicznych. W efekcie do oferty wprowadzone zostaną nowe, innowacyjne produkty piekarnicze oraz ulepszone zostaną dotychczasowe wyroby cukiernicze. Firma zwiększy wydajność produkcyjną, przy znacznym zredukowaniu kosztów działalności, co przełoży się na zaoferowanie odbiorcom wyrobów o wysokich parametrach jakościowych, po atrakcyjnych cenach. Dzięki osiągnięciu takich możliwości biznesowych będziemy w stanie skuteczniej niż dotychczas konkurować na rynku, skupiając się na pozyskaniu nowych rynków zbytu, w szczególności tych zagranicznych. Inwestycja w pozytywny sposób wpłynie na polityki horyzontalne oraz BHP. Przedsięwzięcie spowoduje zwiększenie zatrudnienia o 6 osób. Wdrożone innowacje będą motorem napędowym dalszych zmian na rynku cukierniczym oraz piekarniczym.
Twój opis projektu
MiAby dodać zdjęcie, opis lub załączyć inne materiały dotyczące projektu, powinieneś wypełnić poniższy formularz. Po kliknięciu przycisku „wyślij” zostanie przesłana do Ciebie wiadomość e-mail z prośbą o potwierdzenie. Do przesłania formularza niezbędne jest zaakceptowanie Regulaminu Mapy Dotacji UE oraz zgoda na przetwarzanie danych osobowych. Materiały zostaną przesłane do redaktora serwisu, który po sprawdzeniu opublikuje je na stronie.