Zasadnicza zmiana całościowego procesu produkcyjnego produktów z grupy pizza poprzez wdrożenie innowacji procesowej, produktowej oraz organizacyjnej
Projekt polega na zakupie nowych środków trwałych umożliwiających wdrożenie innowacji procesowej, produktowych oraz organizacyjnych a także wdrożenie do praktyki wyników własnych prac b+r i wprowadzenie do oferty nowych produktów (grup produktów) w zakresie pizzy schłodzonej, przy jednoczesnym zwiększeniu zdolności i efektywności produkcji oraz ograniczeniu strat i zużycia energii. Celem głównym projektu jest zwiększenie zdolności przedsiębiorstwa do zastosowania innowacji poprzez dokonanie zasadniczej zmiany procesu wytwarzania produktów z grupy pizza oraz dywersyfikacji oferty zakładu.
Twój opis projektu
MiAby dodać zdjęcie, opis lub załączyć inne materiały dotyczące projektu, powinieneś wypełnić poniższy formularz. Po kliknięciu przycisku „wyślij” zostanie przesłana do Ciebie wiadomość e-mail z prośbą o potwierdzenie. Do przesłania formularza niezbędne jest zaakceptowanie Regulaminu Mapy Dotacji UE oraz zgoda na przetwarzanie danych osobowych. Materiały zostaną przesłane do redaktora serwisu, który po sprawdzeniu opublikuje je na stronie.