Lepsza praktyka-lepszy start-Modernizacja kompleksu warsztatów szkolnych w Zespole Szkół Gastronomiczno-Usługowych w Chorzowie
Projekt polega na przebudowie części pomieszczeń warsztatów Zespołu Szkół Gastronomiczno – Usługowych w celu poprawienia układu funkcjonalno-urzytkowego kuchni z zapleczem wraz z wyposażeniem. Celem projektu jest zwiększenie kompetencji uczniów Zespołu Szkół Gastronomiczno-Usługowych w Chorzowie poprzez poprawę jakości edukacji w zawodach kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych, kelner, cukiernik i technik hotelarstwa. Realizacja projektu ma umożliwić kształcenie zawodowe w warunkach odzwierciedlających naturalne warunki pracy w zakładach gastronomicznych i hotelach.
Twój opis projektu
MiAby dodać zdjęcie, opis lub załączyć inne materiały dotyczące projektu, powinieneś wypełnić poniższy formularz. Po kliknięciu przycisku „wyślij” zostanie przesłana do Ciebie wiadomość e-mail z prośbą o potwierdzenie. Do przesłania formularza niezbędne jest zaakceptowanie Regulaminu Mapy Dotacji UE oraz zgoda na przetwarzanie danych osobowych. Materiały zostaną przesłane do redaktora serwisu, który po sprawdzeniu opublikuje je na stronie.