Gotuj z nami
Podniesienie kwalifikacji i praktycznej wiedzy nt. funkcjonowania i pracy w obszarze gastronomii 28 uczniów Zespołu Szkół nr 2 i Zespołu Szkół Zawodowych w Mrągowie o profilu : Technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz do końca 31.08.2018r. Zadania: Diagnoza uczniów i przygotowanie procesu stażowego Wsparcie stażystów w zakresie miekkich kompetencji i przygotowania do stażu Organizacja kursu branżowego – carving Realizacja kształcenia praktycznego – staże Wsparciem w ramach projektu zostaną objęte 28 ( 17 dziewczyn + 11 Chłopaków) klasy I-IV. Efekt: zdobycie praktycznych umiejętności i kwalifikacji w obszarze gastronomii 28 uczniów technikum.
Your project description
To add a photo, description, specify a location or attach other materials about the project, you should fill out the form below. After clicking the “send” button, a message will be sent to you e-mail asking for confirmation. You must accept to submit the form. The EU Dot Map Guidelines and consent to the processing of personal data. materials will be sent to the editor of the site, who will publish it on the website after verification test.