Promocja oraz internacjonalizacja oferty firmy Bamax Barbara Danek
Numer_referencyjny_programu_pomocowego: SA.42799(2015/X) Przeznaczenie_pomocy_publicznej:_art.19 Przedmiotem projektu jest internacjonalizacja działalności i promocja marki firmy: BAMAX, poprzez realizację zadań zgodnie z branżowym programem promocji: X. Żywność Wybrane przez Wnioskodawcę działania będą prowadzone na następujących rynkach: NIEMCY KANADA Wnioskodawca wybrał także rynek perspektywiczny: Indie ZEA USA W ramach projektu Wnioskodawca zaplanował następujące zadania: – A.2. Udział w targach w charakterze wystawcy (dotyczy BPP i PPO) – A.1. Usługa doradcza (dotyczy BPP i PPO) – B.1. Usługa szkoleniowa (dotyczy BPP) – C.1. Nabycie lub wytworzenie oraz instalacje elementów dekoracyjnych uwzględniających założenia wizualizacji Marki Polskiej Gospodarki tj. panelu promocyjnego MPG (dotyczy BPP i PPO) – C.5. Produkcja i emisja spotów i filmów informacyjno-promocyjnych (dotyczy BPP i PPO) – C.2. Nabycie lub wytworzenie oraz dystrybucja materiałów informacyjno-promocyjnych takich jak gadżety, materiały drukowane np. foldery, ulotki, wizytówki (dotyczy BPP i PPO) – C.3. Przygotowanie i prowadzenie działań informacyjno-promocyjnych w mediach tradycyjnych, elektronicznych, cyfrowych (dotyczy BPP i PPO) – C.4. Przygotowanie lub tłumaczenie strony internetowej wnioskodawcy (dotyczy BPP i PPO) – B.3. Indywidualna wyjazdowa misja gospodarcza (dotyczy BPP i PPO) – Projekt będzie realizowany w okresie: od 01.07.2018 do 31.12.2019 Całkowita wartość projektu: 817827 PLN. Kwota wydatków kwalifikowanych: 664900 PLN. Projekt zostanie sfinansowany z otrzymanej dotacji oraz środków własnych Wnioskodawcy.
Twój opis projektu
MiAby dodać zdjęcie, opis lub załączyć inne materiały dotyczące projektu, powinieneś wypełnić poniższy formularz. Po kliknięciu przycisku „wyślij” zostanie przesłana do Ciebie wiadomość e-mail z prośbą o potwierdzenie. Do przesłania formularza niezbędne jest zaakceptowanie Regulaminu Mapy Dotacji UE oraz zgoda na przetwarzanie danych osobowych. Materiały zostaną przesłane do redaktora serwisu, który po sprawdzeniu opublikuje je na stronie.