Gotuj z nami - II edycja
Podniesienie kwalifikacji i praktycznej wiedzy nt. funkcjonowania i pracy w obszarze gastronomii min. 34 uczniów (24K i 10M) z 40 uczniów objętych wsparciem (28K i 12K) Zespołu Szkół nr 2 i Zespołu Szkół Zawodowych w Mrągowie o profilu: Technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz do końca 31.08.2020r. Zadania: 1. Diagnoza uczniów 2. Wsparcie stażystów w zakresie miękkich kompetencji współpraca-praca zespołowa i odporność na stres negocjacje handlowe, rozmowa z trudnym klientem i perswazja 3. Szkolenia branżowe dla przyszłych stażystów i przygotowanie do stażu prezentacja potraw i carwing sztuka dekoracji wnętrz gastronomicznych na eventy 4. Realizacja kształcenia praktycznego – staże Wsparciem w ramach projektu zostaną objęte 40 uczniów ( 28 dziewczyn + 12 chłopaków) klasy I-IV. Efekt: zdobycie praktycznych umiejętności i kwalifikacji w obszarze gastronomii 40 uczniów.
Your project description
To add a photo, description, specify a location or attach other materials about the project, you should fill out the form below. After clicking the “send” button, a message will be sent to you e-mail asking for confirmation. You must accept to submit the form. The EU Dot Map Guidelines and consent to the processing of personal data. materials will be sent to the editor of the site, who will publish it on the website after verification test.