Wzór na smak
Proj. jest skierowany do pełnoletnich uczniów Technikum nr 5 w Olsztynie, które wchodzi w skład Zespołu Szkół Gastronomiczno-Spożywczych w Olsztynie oraz do nauczycieli Zespołu Szkół Gastronomiczno-Spożywczych w Olsztynie. Grupę docelową projektu stanowi 40 uczniów/uczennic (24K,16M). Proj.jest skier.do uczniów 18+,czyli klas IV i III, ponieważ zgodnie z diagnozą uczniowe obecnych klas II i III (przyszłych III i IV) wykazali największe zainteresowanie udziałem w projekcie, ponadto przeds. pref. uczniów, którzy po ukończ.wsparcia są gotowi do podjęcia pracy. W proj.wezmą udział uczniowie klas kelner, technik żywienia i usług gastronomicznych, technik technologii żywności. Grupę docelową w projekcie stanowi 21 nauczycieli (20K,1M). Oszacowane na podstawie liczby nauczycieli którzy zadeklarowały chęć udziału w projekcie. Nauczycielom brakuje doświadczenia w praktycznej realziacji zawodu oraz mają trudności w zarządzaniu grupą podczas zajęć, jak i nie posiadają wiedzy na temat wykorzystania kinezjologii czy neurodydaktyki w pracy z uczniem. Celem projektu jest zwiększenie możliwości zatrudnienia 40 UP (16 uczniów i 24 uczennic) Technikum Nr 5 oraz podniesienie kompetencji 21 nauczycieli (20K,21M) ZSGS, poprzez wprowadzenie praktycznej nauki zawodu połączonej z realizacją stażu oraz nabycie kompetencji miękkich w okresie od 01.09.2018 do 31.12.2019.
Your project description
To add a photo, description, specify a location or attach other materials about the project, you should fill out the form below. After clicking the “send” button, a message will be sent to you e-mail asking for confirmation. You must accept to submit the form. The EU Dot Map Guidelines and consent to the processing of personal data. materials will be sent to the editor of the site, who will publish it on the website after verification test.