Wdrożenie nowej technologii produkcji aseptycznego papieru spożywczego
Przedmiotem projektu jest wdrożenie do produkcji wyników prace BR zakupionych od certyfikowanego laboratorium.Projekt realizowany będzie w okresie od 01.07.2018 31.10.2019 r. W ramach projektu przewidziano nabycie specjalistycznych środków trwałych, które umożliwią wytwarzanie nowego produktu, którym będzie papier tłuszczoodporny greaseproof paper do pakowania i do pieczenia baking paper z powłoką antybakteryjną dla przechowywania żywności z ukierunkowaniem na przedłużenie jej przydatności do spożycia oraz zapobieganie migracji krytycznych substancji do żywności.Nowy produkt planowany do wdrożenia na rynek krajowy i międzynarodowy charakteryzuje się innowacyjnością na skalę krajową.Realizacja projektu przełoży się na wzrost dochodów, a także rozwój innowacyjności i konkurencyjności firmy. Dodatkowo w wyniku realizacji projektu stworzone zostaną 3 nowe etaty w przedsiębiorstwie.
Your project description
To add a photo, description, specify a location or attach other materials about the project, you should fill out the form below. After clicking the “send” button, a message will be sent to you e-mail asking for confirmation. You must accept to submit the form. The EU Dot Map Guidelines and consent to the processing of personal data. materials will be sent to the editor of the site, who will publish it on the website after verification test.