Wsparcie w profilaktyce zdrowotnej pracowników Przedsiębiorstwa Usługowo Handlowego "IWO"
Projekt będzie polegał na zniwelowaniu zdrowotnych czynników ryzyka 20 etatowych pracowników zajmujących się działalnością gastronomiczną, w tym restauracyjną, cateringową i vendingową poprzez zakup urządzeń / sprzętów niwelujących transport ręczny i ułatwiających przemieszczanie ciężkiego towaru i urządzeń, a także prowadzenie działań szkoleniowych w zakresie bezpiecznego przenoszenia ciężkich elementów mających na celu profilaktykę zdrowotną. Informacje o projekcie dostępne będą na stronie www.catering-iwo.pl. Projekt oferuje wsparcie zarówno dla instytucji – Przedsiębiorstwa Usługowo – Handlowego “IWO” Iwona Garczarek – Ciekot jak i 20 pracowników instytucjonalnych (etatowych). Projekt realizowany będzie w okresie 1.03.2019 – 30.06.2019.
Your project description
To add a photo, description, specify a location or attach other materials about the project, you should fill out the form below. After clicking the “send” button, a message will be sent to you e-mail asking for confirmation. You must accept to submit the form. The EU Dot Map Guidelines and consent to the processing of personal data. materials will be sent to the editor of the site, who will publish it on the website after verification test.