The title of the project
Innowacyjna technologia produkcji jabłka prażonego oparta na procesie blanszowania surowca
category
Name of the beneficiary
ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA OWOCÓW I WARZYW „VORTUMNUS" SP. Z O. O.
Project value
4 865 452,50 zł
Co-financing from the EU
2 919 271,50 zł
Voivodeship
podkarpackie
County
jasielski
program
Program Operacyjny Inteligentny Rozwój
action
3.2. Wsparcie wdrożeń wyników prac B+R
fund
Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego
perspective
2014 - 2020
Przedmiotem projektu jest wdrożenie nowej własnej technologii oraz uruchomieniu na jej podstawie wytwarzania nowych, w stosunku do dotychczas wytwarzanych na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, towarów. Jest to cel projektu. Nowym produktem będzie “szarlotki premium – jabłka prażone extra”.
Your project description
To add a photo, description, specify a location or attach other materials about the project, you should fill out the form below. After clicking the “send” button, a message will be sent to you e-mail asking for confirmation. You must accept to submit the form. The EU Dot Map Guidelines and consent to the processing of personal data. materials will be sent to the editor of the site, who will publish it on the website after verification test.