Kompetencje dla Branży Turystycznej i sektora żywności wysokiej jakości
CEL GŁ: podniesienie do końca 12/2022, zgodnie z potrzebami MŚP, kompet.w zakresie rekom. przez Sektorową Radę ds. kompetencji w sektorze turystyki przez 415 (228 K, 187 M) spośród 460 objętych wsparciem pracowników z ok. 230 MŚP z sektora turystyki/planujących działalność w sek. Turystyki (PKD N.79 oraz I) i do końca 09/2021 449 (244K, 205M) spośród 499 objętych wsparciem prac. z ok. 165 MŚP oraz 75 dużych przed. z sektora żywności wysokiej jakości PKD C.10, z wyjątkiem PKD 10.9 Produkcja gotowych pasz i karmy dla zwierz., z siedzibą w PL w oparciu o Rekomendacje Nadzwyczajne Sektorowej Rady ds. żywności wysokiej jakości GRUPA DOCELOWA: min. 460 (253 K,207 M) os. zatrudnionych w MMŚP działających/planujących działal. w sektorze turystyki (PKD N.79 oraz I) i 499 (272 K, 227 M) z sekt. ŻWJ (PKD C.10 prod. art. spoż) w tym pracow. dużych przeds. będący obyw. UKR, którzy przybyli do PL po 24.02.22r. w związku z wojną w UKR i zostali objęci ochroną czas. -siedziba w Polsce.ZADANIA:1) REKRUTACJA I MONITORING -01.01.20-31.12.222) DZIAŁANIA MERYTORYCZNE W BUR-01.03.20-31.12.22+ ZAD. antycovidowe dla Sektora Żywności Wysokiej jakości-pkt. 4.1 wnioskuGdy we wniosku mowa o kryteriachdot. MŚP z branży turystycznej, które dotyczą takżebranży ŻWJ, rozumie się to jako MŚP+duże przedsiębiorstwa z branży ŻWJ.GŁÓWNE PRODUKTY IREZULTATY:L-ba pracowników, w tym pracowników dużych przedsiębiorstw, objętych wsparciem szkol lub doradczym w zakresie rekomendowanym przezSektorowe Rady ds. kompetencji-959, w tym:525 K i 434 M, wŻWJ: 499, w tym 272K i 227M, turystyka: 460 O, K-253, M-207L-ba MMŚP objętych wsparciem w proj-395, ŻWJ:165MMŚPL-ba pracowników, w tym pracowników dużych przedsiębiorstw, którzy podnieśli kompetencje w zakresie rekomend. przez Sektorowe Rady ds.kompetencji-903(472 K i431 M), w tym dla turystyki: 415 tj.228K i 187M, ŻWJ: 449, w tym 244K/205MOdsetekUR objętych monitoringiem w ramach proj.-10%,ŻWJ: monitoring min. 5%UR prowadzonych stacjonarnie oraz min. 50% UR-zdalnych
Your project description
To add a photo, description, specify a location or attach other materials about the project, you should fill out the form below. After clicking the “send” button, a message will be sent to you e-mail asking for confirmation. You must accept to submit the form. The EU Dot Map Guidelines and consent to the processing of personal data. materials will be sent to the editor of the site, who will publish it on the website after verification test.