Projekty
Wyniki wyszukiwania
tytuł projektu | nazwa beneficjenta | wartość projektu | dofinansowanie z UE | Województwo | Kategoria | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Myjnia bezdotykowa jako uruchomienie alternatywnego źródła przychodów dla Gastrnomixu |
GASTRONOMIX JAROSŁAW MAŁECKI | 566 415,00 zł | 391 425,00 zł | łódzkie | Dodaj opis projektu | Dowiedz się więcej | ||
Wsparcie na finansowanie kapitału obrotowego w przedsiębiorstwie Gastronomix |
GASTRONOMIX JAROSŁAW MAŁECKI | 23 535,33 zł | 23 535,33 zł | łódzkie | Dodaj opis projektu | Dowiedz się więcej | ||
Mój zawód - moja pasja! Kompleksowe szkolenie podnoszące kwalifikacje pracujących w zawodzie barman-kelner |
Gastronomia Słupska Bożena Hołowienko | 215 674,04 zł | 183 322,94 zł | podkarpackie, pomorskie | Dodaj opis projektu | Dowiedz się więcej | ||
Dotacja dla firmy Gastronomia Sławomir Kosiarski na finansowanie bieżącej działalności i zapewnienie jej bieżącej działalności |
GASTRONOMIA SŁAWOMIR KOSIARSKI | 23 535,33 zł | 23 535,33 zł | mazowieckie | Dodaj opis projektu | Dowiedz się więcej | ||
wparcie na utrzymanie działalności firmy Gastronomia Obwozna Smakus Angelika Pawlik |
GASTRONOMIA OBWOZNA SMAKUŚ PAWLIK ANGELIKA | 40 764,39 zł | 40 764,39 zł | projekt ogólnopolski | Dodaj opis projektu | Dowiedz się więcej | ||
Rozwój i wsparcie firmy GASTRONOMIA OBWOŹNA " SMAKUŚ " ANGELIKA PAWLIK w Lubinie na skutek spadków wywołanych pandemią COVID-19 |
GASTRONOMIA OBWOŹNA " SMAKUŚ " ANGELIKA PAWLIK | 273 000,00 zł | 177 560,98 zł | dolnośląskie | Dodaj opis projektu | Dowiedz się więcej | ||
Dotacja dla firmy Gastronomia Mariusz Bartkowiak na finansowanie bieżącej działalności i zapewnienie jej bieżącej działalności |
GASTRONOMIA MARIUSZ BARTKOWIAK | 52 626,60 zł | 52 626,60 zł | mazowieckie | Dodaj opis projektu | Dowiedz się więcej | ||
Uruchomienie działalności gospodarczej małej gastronomii "GASTRONOMIA Małgorzata Gnus" |
GASTRONOMIA Małgorzata Gnus | 192 304,00 zł | 55 119,25 zł | śląskie | Dodaj opis projektu | Dowiedz się więcej | ||
Wsparcie utrzymania działalności gospodarczej przedsiębiorstwa w sytuacji znaczącego spadku obrotów na skutek COVID-19 |
GASTRONOMIA IZA IZABELA BORAWSKA | 23 535,33 zł | 23 535,33 zł | podlaskie | Dodaj opis projektu | Dowiedz się więcej | ||
Budowa hotelu z restauracją i pubem w miejscowości Raszowa. |
Gastronomia i Hotelarstwo S.C. Barbara i Marcin Stora | 7 331 556,92 zł | 2 124 844,62 zł | opolskie | Dodaj opis projektu | Dowiedz się więcej |