Projekty
Wyniki wyszukiwania
tytuł projektu | nazwa beneficjenta | wartość projektu | dofinansowanie z UE | Województwo | Kategoria | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
KonferTur - promocja turystyczna kluczem do wzrostu rozpoznawalności powiatu gliwickiego |
Powiat Gliwicki | 66 284,22 zł | 55 714,71 zł | śląskie | Dodaj opis projektu | Dowiedz się więcej | ||
Rozbudowa bazy okołoturystycznej |
Handel i Gastronomia Spółka Cywilna Małgorzata, Andrzej Pycia | 201 912,00 zł | 54 656,11 zł | śląskie, zachodniopomorskie | Dodaj opis projektu | Dowiedz się więcej | ||
Podniesienie konkurencyjności restauracji Ruptawianka poprzez modernizację obiektu oraz stworzenie nowej oferty usług. |
Katarzyna Matyja restauracja Ruptawianka | 141 839,00 zł | 54 286,44 zł | śląskie | Dodaj opis projektu | Dowiedz się więcej | ||
Program rozwoju i promocji markowych produktów turystycznych dla gminy Siewierz. |
Gmina Siewierz | 52 323,99 zł | 44 475,39 zł | śląskie | Dodaj opis projektu | Dowiedz się więcej | ||
Wyposażenie obiektu w Wiśle Villa DANA w meble oraz sprzęty umożliwiające energooszczędny wynajem miejsc noclegowych. |
Firma DANA Danuta Pająk | 152 757,83 zł | 42 818,99 zł | śląskie | Dodaj opis projektu | Dowiedz się więcej | ||
Zakup nowoczesnego pieca cukierniczego dla podniesienia jakości i efektywności produkcji w Cukierni JANECZKA w Wiśle. |
FIRMA JANECZKA JANINA BIAŁAS | 94 021,20 zł | 38 984,40 zł | śląskie | Dodaj opis projektu | Dowiedz się więcej | ||
Wyposażenie nowego obiektu gastronomicznego w Wiśle w nowoczesny ciąg technologiczny przygotowywania potraw do sprzedaży cateringowej oraz w restauracji Villa Dana. |
Firma DANA Danuta Pająk | 81 461,40 zł | 33 086,25 zł | śląskie | Dodaj opis projektu | Dowiedz się więcej | ||
Poprawa jakości infrastruktury turystycznej regionu górnośląskiego poprzez remont i zakup wyposażenia w Pizzerii - Restauracji Pod Strachem Halina Król. |
PIZZERIA-RESTAURACJA POD STRACHEM HALINA KRÓL | 68 443,04 zł | 28 064,83 zł | śląskie | Dodaj opis projektu | Dowiedz się więcej | ||
Poprawa infrastruktury turystycznej Jury Krakowsko - Częstochowskiej poprzez poprawę jakości bazy gastronomicznej w Lelowie |
Firma Handlowo - Usługowa "Zanmir" Zajda Anna | 65 656,31 zł | 27 601,77 zł | śląskie | Dodaj opis projektu | Dowiedz się więcej | ||
Modernizacja zakładu gastronomicznego celem podniesienja standardu świadczonych usług i zmiany wizerunku firmy |
Firma Axel Pierścionek - Kasprzak Barbara | 55 213,84 zł | 22 889,72 zł | śląskie | Dodaj opis projektu | Dowiedz się więcej |