Bezpieczny pracownik - wsparcie szkoleniowe i doposażenie stanowisk pracy
Projekt będzie polegał na zniwelowaniu zdrowotnych czynników ryzyka 20 etatowych pracowników Projektodawcy prowadzącego działalność gastronomiczną, kateringową i vendingową poprzez zakup sprzętów niwelujących podnoszenie i przemieszczanie ciężkich towarów i sprzętów oraz ryzyko oparzeń gorącymi produktami w formie doposażenia stanowisk pracy, a także prowadzenie działań szkoleniowych w zakresie zaawansowanej pierwszej pomocy jako forma profilaktyki zdrowotnej w miejscu pracy. Informacje o projekcie dostępne będą na stronie www.catering-iwo.pl. Projekt oferuje wsparcie zarówno dla instytucji jak i pracowników instytucjonalnych (etatowych). Projekt realizowany będzie w okresie 1.09.2020 – 31.12.2020. Miejsce realizacji projektu:Zabrze.
Twój opis projektu
MiAby dodać zdjęcie, opis lub załączyć inne materiały dotyczące projektu, powinieneś wypełnić poniższy formularz. Po kliknięciu przycisku „wyślij” zostanie przesłana do Ciebie wiadomość e-mail z prośbą o potwierdzenie. Do przesłania formularza niezbędne jest zaakceptowanie Regulaminu Mapy Dotacji UE oraz zgoda na przetwarzanie danych osobowych. Materiały zostaną przesłane do redaktora serwisu, który po sprawdzeniu opublikuje je na stronie.