Wsparcie na utrzymanie działalności firmy Jan Jakubiak
W związku z wprowadzonym ograniczeniem dotyczącym działalności gastronomicznej w znacznym stopniu zmuszeni byliśmy ograniczyć działalność gospodarczą . prowadziliśmy tylko sprzedaż na zewnątrz i ponieśliśmy w związku z tym znaczne straty. Działalność z powodu epidemii koronawirusa była znacznie ograniczona od dnia 13 marca 2020 do dnia 4 maja 2020. Pomimo wyłączenia zatrudnienie nie zmieniło się. Straty z powodu wyłączenia i prowadzenia działalności w warunkach po zakazie prowadzenia są bardzo duże. Po otwarciu działalności klienci z dużą rezerwą i brakiem zaufania, spowodowanym jedynie zagrożeniem związanym z ewentualnym zarażeniem koronawirusem, bardzo powoli wracają do korzystania z usług firmy. Teraz w okresie ponownego otwarcia restauracji dbamy o bezpieczeństwo naszych gości, przestrzegając wszystkich procedur bezpieczeństwa. Sporo naszych wydatków stanowią środki ochrony i dezynfekcji. Pragniemy zapewnić, że zdrowie, bezpieczeństwo i higiena pracowników i gości to nasz priorytet. W ramach działań prewencyjnych wyposażyliśmy restauracje, w dozowniki z płynem dezynfekcyjnym na sali jadalnej. jeśli środki finansowe pozwolą to moglibyśmy rozszerzyć naszą działalność o wydawanie posiłków na wynos, mamy nadzieję , że pomimo tych obaw nasi goście do nas powrócą i będą cieszyć się z pysznego jedzenia w naszej restauracji. Ewentualna pomoc wzmocniłaby możliwości firmy do utrzymania zatrudnienia i pozostania firmy na rynku.
Twój opis projektu
MiAby dodać zdjęcie, opis lub załączyć inne materiały dotyczące projektu, powinieneś wypełnić poniższy formularz. Po kliknięciu przycisku „wyślij” zostanie przesłana do Ciebie wiadomość e-mail z prośbą o potwierdzenie. Do przesłania formularza niezbędne jest zaakceptowanie Regulaminu Mapy Dotacji UE oraz zgoda na przetwarzanie danych osobowych. Materiały zostaną przesłane do redaktora serwisu, który po sprawdzeniu opublikuje je na stronie.