Jesteś głodny? Wegański posiłek w zasięgu ręki! Rozwój "FALOVCA" w kierunku oferty cateringowej na obszarze województwa pomorskiego
Niniejszy Projekt zakłada modernizację istniejącej już restauracji a dokładnie zaplecza kuchennego w celu przygotowywania posiłków o dłuższej dacie do spożycia. W dobie pandemii COVID-19 ze względu na przymusową kwarantannę restauracja była zamknięta co uniemożliwiało klientom spożywania naszych dań. Beneficjent planuje rozszerzyć swoją ofertę dań Vegańskich poprzez usługi cateringowe w specjalnych opakowaniach. Celem projektu jest stworzenie linii produkcyjnej naszych dań w słoikach i opakowaniach próżniowych tzw VACUUM. Gotowe produkty będą dostarczane bezpośrednio do klientów lub będzie możliwość zakupu gotowych dań w sklepach ze zdrową żywnością. Zaletą takiej formy rozdystrybuowania oraz dostarczania dań, na terenie woj. Pomorskiego i całego kraju, to dłuższy okres przydatności do spożycia. Dzięki dofinansowaniu do projektu będzie możliwość zakupu sprzętu który pozwoli nam na rozszerzenie swojej działalności.
Twój opis projektu
MiAby dodać zdjęcie, opis lub załączyć inne materiały dotyczące projektu, powinieneś wypełnić poniższy formularz. Po kliknięciu przycisku „wyślij” zostanie przesłana do Ciebie wiadomość e-mail z prośbą o potwierdzenie. Do przesłania formularza niezbędne jest zaakceptowanie Regulaminu Mapy Dotacji UE oraz zgoda na przetwarzanie danych osobowych. Materiały zostaną przesłane do redaktora serwisu, który po sprawdzeniu opublikuje je na stronie.