ADAPTACJA ZAPLECZA GASTRONOMICZNEGO DO PRZYGOTOWYWANIA POSIŁKÓW ORAZ PÓŁPRODUKTÓW PRZEZNACZONYCH DO PROFESJONALNEJ SPRZEDAŻY „NA WYNOS” PRZY UWZGLĘDNIENIU AKTUALNYCH WYMOGÓW SANITARNO – EPIDEMIOLOGICZNYCH ORAZ TRENDÓW PROEKOLOGICZNYCH.
CELEM NASZEGO PROJEKTU JEST DOSTOSOWANIE SIĘ DO NOWYCH REALIÓW RYNKU I ADAPTACJA WYPOSAŻENIA DO SPRZEDAŻY GOTOWYCH DAŃ ORAZ PÓŁPRODUKTÓW „NA WYNOS”. JEST TO SPOSÓB NA WYPROWADZENIE NASZEJ DZIAŁALNOŚCI NAPRZECIW NOWYM OCZEKIWANIOM KLIENTÓW Z UTRZYMANIEM BEZPIECZEŃSTWA SANITARNEGO PODCZAS PROCESU PRODUKCJI DAŃ, ICH PRZECHOWYWANIA ORAZ TRANSPORTU. W ZWIĄZKU Z OGRANICZENIAMI, DO KTÓRYCH MUSI DOSTOSOWAĆ SIĘ BRANŻA GASTRONOMICZNA, BRAK STACJONARNEJ SPRZEDAŻY POSIŁKÓW, A W ZAMIAN ZA TO SKUPIENIE SIĘ NA POSZERZENIU I ULEPSZENIU OFERTY „NA WYNOS” I CATERINGOWEJ MA UTRZYMAĆ NASZĄ RESTAURACJĘ NA RYNKU. DOBÓR SPRZĘTÓW WYKAZANYCH WE WNIOSKU O DOFINANSOWANIE MA NA CELU SPRZEDAŻ DAŃ PAKOWANYCH PRÓŻNIOWO, CO PRZYCZYNIA SIĘ DO MINIMALIZOWANIA ILOŚCI BAKTERII, PRZECHOWYWANIA PRODUKTÓW W ŚRODOWISKU BEZTLENOWYM ORAZ UTRZYMANIE TRENDÓW PROEKOLOGICZNYCH DZIĘKI ZGRZEWANYM OPAKOWANIOM PAPIEROWYM.
Twój opis projektu
MiAby dodać zdjęcie, opis lub załączyć inne materiały dotyczące projektu, powinieneś wypełnić poniższy formularz. Po kliknięciu przycisku „wyślij” zostanie przesłana do Ciebie wiadomość e-mail z prośbą o potwierdzenie. Do przesłania formularza niezbędne jest zaakceptowanie Regulaminu Mapy Dotacji UE oraz zgoda na przetwarzanie danych osobowych. Materiały zostaną przesłane do redaktora serwisu, który po sprawdzeniu opublikuje je na stronie.