Dostosowanie i doposażenie infrastruktury hotelarsko-restauracyjnej firmy ''WML'' w celu przeciwdziałania negatywnym skutkom epidemii COVID-19.
Wnioskodawca planuje realizację projektu, którego celem jest przeciwdziałanie negatywnym skutkom pandemii COVID-19 w firmie „WML” B.WASILEWSKI, P. LASSOTA, Ł. MICHALUK, SPÓŁKA CYWILNA działającej w branży hotelarsko-restauracyjnej poprzez dostosowanie części hotelowej i restauracyjnej do potrzeb, bezpieczeństwa i oczekiwań klientów Aby osiągnąć założony cel Wnioskodawca zakłada realizację następujących zadań: 1. Zakup bezdotykowego dozownika do płynu dezynfekcyjnego – 6 sztuk 2. Wyposażenie pokoi w obiekcie noclegowym w postaci zakupu dodatkowych materacy oraz kołder i poduszek (antyalergicznych) 3.Zakup sprzętu gastronomicznego oraz ozonatora do hotelu (pieca konwekcyjno – parowego, pieca do pizzy, zmywarko/wyparzaki, ozonatora) oraz Finansowanie kapitału obrotowego. Realizacja projektu przyczyni się do poprawy sytuacji ekonomicznej firmy, umożliwi jej konkurowanie na rynku, dywersyfikację źródeł przychodów, a także zabezpieczy przed skutkami ponownego lockdownu. Projekt jest zgodny z
Twój opis projektu
MiAby dodać zdjęcie, opis lub załączyć inne materiały dotyczące projektu, powinieneś wypełnić poniższy formularz. Po kliknięciu przycisku „wyślij” zostanie przesłana do Ciebie wiadomość e-mail z prośbą o potwierdzenie. Do przesłania formularza niezbędne jest zaakceptowanie Regulaminu Mapy Dotacji UE oraz zgoda na przetwarzanie danych osobowych. Materiały zostaną przesłane do redaktora serwisu, który po sprawdzeniu opublikuje je na stronie.