Wzrost konkurencyjności Hotelu Royal w Gliwicach w czasach pandemii COVID-19 poprzez zakup niezbędnych środków trwałych oraz wartości niematerialnych i prawnych
Celem projektu jest wzrost konkurencyjności Wnioskodawcy poprzez podniesienie atrakcyjności Hotelu „Royal” w Gliwicach.Główne założenia inwestycji skupiają sie wokół trzech najistotniejszych obszarów działalności Hotelu,tj. usprawnieniu obsługi Gości hotelowych w Recepcji hotelowej,następnie odrestaurowaniu pokoi hotelowych oraz unowocześnieniu Restauracji hotelowej.Założono,że w Recepcji zostanie wymieniony program recepcyjny wraz z zakupem odpowiedniego sprzętu, na którym mógłby on być zainstalowany oraz wdrożona zostanie elektroniczna karta meldunkowa, a także nastąpi wymiana centralki telefonicznej. W 20 pokojach planuje się wymianę mebli, które będą wykonane „na wymiar”,a także pokoje zostaną wyposażone w ruchome meble oraz zapewniony zostanie nowy sprzęt elektroniczny.Natomiast w Restauracji wymieniona zostanie winda towarowa łącząca kuchnię na I p. i salę restauracyjną na parterze oraz wykonany zostanie nowy bufet śniadaniowy.Dodatkowo,do dezynfekcji zakupiony zostanie ozonator.
Twój opis projektu
MiAby dodać zdjęcie, opis lub załączyć inne materiały dotyczące projektu, powinieneś wypełnić poniższy formularz. Po kliknięciu przycisku „wyślij” zostanie przesłana do Ciebie wiadomość e-mail z prośbą o potwierdzenie. Do przesłania formularza niezbędne jest zaakceptowanie Regulaminu Mapy Dotacji UE oraz zgoda na przetwarzanie danych osobowych. Materiały zostaną przesłane do redaktora serwisu, który po sprawdzeniu opublikuje je na stronie.