wsparcie dla Usługi Cateringowe Alojzy Borek
Opisywany projekt jest częścią składową większego projektu mającego na celu poszerzenie działalności gospodarczej w zakresie cateringu i organizacji wesel o usługi noclegowe, co zwiększy naszą konkurencyjność. Środki ,o które wnioskujemy będą przeznaczone za zakup sprzętu gastronomicznego i cateringowego. Pozwoli to na kontynuację inwestycji rozpoczętej w 2018r, polegającej na budowie dodatkowej bazy noclegowej przy sali bankietowej znajdującej się w Kaczycach 4 67-221 Białołęka gm. Pęcław, powiat głogowski, woj. dolnośląskie, a co za tym idzie na rozszerzenie wachlarza usług hotelowych i zapewnienie gościom dostępu do całodziennego wyżywienia i innych usług gastronomicznych i cateringowych na miejscu i w plenerze. Obecny stan inwestycji to oczekiwanie na wydanie pozwolenia na użytkowanie przez nadzór budowlany. Powstały obiekt posiada własną instalację fotowoltaiczną, ogrzewanie elektryczne i pompy ciepła. Do zakończenia inwestycji koniecznym jest wyposażenie kuchni. Z założenia instalowany ma być nowoczesny i energooszczędny sprzęt gastronomiczny. Z pozyskanych środków zamierzamy zakupić piec konwekcyjno-parowy o wartości ,wilk do mięsa o zwiększonej wydajności oraz szatkownica do warzyw CI52 z zestawem do puree.
Twój opis projektu
MiAby dodać zdjęcie, opis lub załączyć inne materiały dotyczące projektu, powinieneś wypełnić poniższy formularz. Po kliknięciu przycisku „wyślij” zostanie przesłana do Ciebie wiadomość e-mail z prośbą o potwierdzenie. Do przesłania formularza niezbędne jest zaakceptowanie Regulaminu Mapy Dotacji UE oraz zgoda na przetwarzanie danych osobowych. Materiały zostaną przesłane do redaktora serwisu, który po sprawdzeniu opublikuje je na stronie.