Gotuj z nami
Podniesienie kwalifikacji i praktycznej wiedzy nt. funkcjonowania i pracy w obszarze gastronomii 28 uczniów Zespołu Szkół nr 2 i Zespołu Szkół Zawodowych w Mrągowie o profilu : Technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz do końca 31.08.2018r. Zadania: Diagnoza uczniów i przygotowanie procesu stażowego Wsparcie stażystów w zakresie miekkich kompetencji i przygotowania do stażu Organizacja kursu branżowego – carving Realizacja kształcenia praktycznego – staże Wsparciem w ramach projektu zostaną objęte 28 ( 17 dziewczyn + 11 Chłopaków) klasy I-IV. Efekt: zdobycie praktycznych umiejętności i kwalifikacji w obszarze gastronomii 28 uczniów technikum.
Twój opis projektu
MiAby dodać zdjęcie, opis lub załączyć inne materiały dotyczące projektu, powinieneś wypełnić poniższy formularz. Po kliknięciu przycisku „wyślij” zostanie przesłana do Ciebie wiadomość e-mail z prośbą o potwierdzenie. Do przesłania formularza niezbędne jest zaakceptowanie Regulaminu Mapy Dotacji UE oraz zgoda na przetwarzanie danych osobowych. Materiały zostaną przesłane do redaktora serwisu, który po sprawdzeniu opublikuje je na stronie.